nieuwe voorstelling

aan het schrijven voor het Café Theater Festival 3 t/m 5 maart 2017

ctf_makers_2017Na een inspirerende workshop ‘Ondernemen buiten de gebaande paden’  een concept ingezonden voor het Café Theater Festival 2017 en ik mag zowaar komen pitchen. Superblij daarmee. Bij de pitch spelen en zingen drie van mijn vier spelers een vers idee waarvan meteen duidelijk wordt dat dát dus totaal niet gaat werken in een café. Goede eerste les.

Geselecteerd uit 108 concepten mag ik nu een voorstelling maken voor het CTF2017. Trots en tof! Inmiddels ook een eerste makersbijeenkomst achter de rug en mijn collega makers ontmoet. Nog meer inspiratie!  Voor deze voorstelling werk ik samen met Lenneke Rauh, Bram Norbart en Frisson (“een paar rare lui die bezig zijn met leuke projecten” in de bewoording van Frisson/Sophie) . Keep you posted. Eén hint alvast: café-musical.

Een paar links om in Cafe´Theater Festival sferen te komen: Op de site van het CTF vind je het verslag van de workshop Ondernemen buiten de gebaande paden en het verslag van de eerste makersbijeenkomst (kijk mij meteen op de eerste rij zitten). Op de workshopdag wijsheid van Alinde Hoeksma, Daan Lustenhouwer ( artistiek leider & zakelijke leider CTF) en Inez Coumans (Studio Dries Verhoeven) en op de eerste makersbijeenkomst workshopfeest met Bo van Bommel (communicatie bureau BuroBo) en Sander Janssens (over theater voor Het Parool en de Theaterkrant).